Sascha Gaat Wakker Worden

2 04 2008


Het lijkt een traditie te worden onder de vj’s van TMF. Wie nieuw komt bij de zender wordt het land ingestuurd om met Jan en alleman een nacht door te brengen. Deze succesformule gaat alweer haar vierde seizoen in en deze keer is het de beurt aan TMF vj Sascha Visser. Hij zal drie weken door het land reizen om voor zichzelf en een reisgenoot een slaapplaats te regelen.
Valerio beet het spits af in de hitserie van TMF. Hij presenteerde twee keer een maand lang een show vanuit de slaapkamer van kijkers. Afgelopen zomer waren Damien in Spanje en Saar op Kreta op zoek naar een slaapplek. Vanaf 6 mei is op TMF te zien hoe Sascha wakker wordt op de spannende, interessante of bijzondere plaatsen.
De invulling van het programma zal wel enigszins anders zijn. Op de website van Sascha wordt wakker kunnen jongeren zich vanaf 14 april opgeven om met Sascha de nacht door te brengen. Nieuw dit seizoen is dat iedereen een plaats aan kan dragen waar overnacht kan worden. Sascha zal dan voor de bedenker en voor zichzelf moeten regelen dat daar overnacht kan worden. Lukt dit niet dan moet Sascha de opgegeven tegenprestatie uitvoeren. Lukt het wel dan moet de reisgenoot van die dag de prestatie uitvoeren!
Sascha wordt wakker is vanaf dinsdag 6 mei iedere werkdag te zien om 8:00 uur en in het weekend om 9:00 uur.
Door de week wordt het programma herhaald om 17:30 uur en 23:00 uur. In het weekend zijn de herhalingen om 10:30 uur, 16:00 uur en 23:00 uur

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: