TopMonth: Let’s Talk About March

1 04 2008


De titel zegt het al: ik ga de vetste dingen uit de maand Maart alweer opnoemen. Natuurlijk zijn de gewone categorieen weer aanwezig, dus schuif gezellig aan en let;s talk about March!


TopBeat – Estelle ft. Kanye West – American Boy

Estelle Swaray is het nieuwe Britse talent. Magazine Rolling Stone noemde haar in hun lijstje van 10 artiesten die het dit jaar gaan maken. En met een album dat door Will.I.Am geproduceert is, zou dat ook moeten lukken. Haar eerste single “Wait a Minute” deed echter heel weinig. Veel té weinig voor wie zich alleen over het lied zou uitlaten. Het vingertje wijst naar haar platenlabel Atlantic die té weinig promotie zou maken. Toch is er nog niets over boord. Haar album “Shine” komt ook pas op 6 mei uit, en dan zal de promotiemachine van Warner ook wel op volle toeren draaien. Nu komt Estelle alvast met haar tweede single, die ook weer geschreven is door Will.I.Am. En deze keer heeft ze ook nog Kanye West naast haar staan.
Of Kanye dit nummer echt de hitlijsten in kan werken is maar de vraag. Hoewel West in de VS en UK een nummer-één-hit scoorde met “Stronger”, wordt ook hij in Nederland nog erg ondergewaardeerd. Overigens hoop ik op een Nederlandse re-release van “Stronger”. Zeker nu Kanye nu met “Homecoming” eindelijk weer de Top40 heeft bereikt, en dat ook Daft Punk’s “Harder Better Faster Stronger” hier de laatste tijd in trek is.
Wat betreft Estelles “American Boy” lijkt iedereen een stuk afwachtender. Over releases in Amerika wordt niet meer gerept, en BBC Radio 1 zet dit nummer voorlopig heel voorzichtig op de C-lijst. Is Estelle niets meer dan een britse versie van Kelly Rowland? Vooralsnog krijgt ze van mij het voordeel van de twijfel. Vooral omdat ze zo veelzijdig is, en haar nummers erg lekker klinken. Promotie vanuit de kant van platenlabel Warner lijkt de cruciale factor. Want als die er al geen vertrouwen in hebben…

Kanye West Ft. Estelle – American Boy


TopMovie – Spiderwick

Mallory en haar tweelingbroers Jared en Simon verhuizen met hun moeder naar Villa Spiderwick, een groot huis van hun tante. De kinderen ontdekken al snel een geheime bibliotheek in huis waar een geheimzinnig boek wacht. Ze ontdekken ook dat er nog iemand in huis is, een kleine kobold die hen het leven zuur maakt door Simons kikkervisjes in te vriezen, zijn muizen te laten ontsnappen en Mallory’s haar aan haar bedeinde vast te knopen. Ze proberen de kobold gunstig te stemmen door een nieuw huisje voor hem te maken, het oude hadden ze kapot gemaakt. Als dank voor zijn nieuwe huisje geeft hij hen een waarschuwing: verbrand het geheimzinnige boek. Maar dat kunnen ze niet…


TopMultiPlayer – No More Heroes

Eindelijk heeft de Wii er weer een game bij voor de hardcore gamer. Je kunt niet ontkennen dat wij Wii-bezitters doodgegooid worden met partygames en familiespellen. Iedere echte actiegame is dus meer dan welkom. Met de aanschaf van deze game haal je een enorm toffe ervaring in huis. No More Heroes verdient het om gespeeld te worden. Kijk net als ik langs de kartelige randjes heen en je zult je hier zeker mee vermaken. Mocht je in het bezit zijn van de Freeloader, dan raad ik je aan de Amerikaanse versie aan te schaffen. Bij een game als deze is bloed echt een vereiste!


TopLoading… – Iconfactory

Op deze website kun je veel icoontjes vinden om je oude, saaie pc- of mac-iconen te vervangen. Ook zijn hier wallpapers te vinden in verschillende maten. De icoontjes vooral zijn heel origineel, en ook heel erg mooi. Je kunt ook van alle iconen een iContainer downloaden. Deze zijn Candybar compatible. Meer weten? Check iconfactory.com!


TopEvent – De 53J8

De zenuwslopende zoektocht naar de mysterieuze MR X is begonnen. Ergens in Nederland loopt MR X rond en hij is maar liefst 50.000 euro waard!
Dagelijks is MR X op verschillende locaties in Nederland om verschillende opdrachten uit te voeren. Op iedere locatie laat hij bewijsmateriaal van zijn bezoek achter.
Wie MR X voor vrijdag 11 april 18:00 uur weet op te sporen en tegen hem zegt ‘Ik stop de 53J8’, wint die 50.000 euro netto!
Je wilt weten hoe je MR X kunt opsporen?
Heel simpel! Door dagelijks de aanwijzingen te volgen via Radio 538 en de website Radio538.nl!


TopPixl – Britney Spears In South Park

Na haar optreden in de televisieserie ‘How I Met Your Mother’ heeft Britney Spears weer een rol te pakken, namelijk in South Park! In de animatieserie probeert Britney te ontsnappen aan het hectische Hollywood leven en vlucht naar de bergen bij het dorpje South Park. Bewoners Stan en Kyle zijn helemaal in de ban van de popster en worden meegezogen in de Britney-hype.
In Amerika wordt de aflevering met Britney vanavond uitgezonden, hou ComedyCentral.nl in de gaten om te zien wanneer de aflevering in Nederland op tv komt.
In South Park wordt Britney nog neergezet als een gestoord popsterretje, maar in real life gaat het eindelijk een stuk beter! Door haar rol in ‘How I Met Your Mother’ leeft Brit weer helemaal op en dat is te zien op de cover van TV Guide.
Check de medialist voor de foto waar je 2 kleine pixl’s ziet van Britney in South Park.


TopVid – Meet The Spartans Trailer

Parodie op de film 300 waarin de Spartaanse strijders een oorlog moeten uitvechten met het grote Perzische leger. In deze film wordt de andere kant van het verhaal getoond, namelijk dat de Spartanen niet zo’n gedisciplineerd en oorlogzuchtig volkje waren als algemeen wordt aangenomen.
Daar hoort een hilarische trailer bij, en die is er ook. Check de medialist.


TopSite – Factorizer.co.uk

Op deze website kun je een naam of iets anders invullen, en dan krijg je een plaatje waarin iets staat met je eigen naam. Deze verandert elke, maar dan ook elke keer als je de pagina herlaadt. Check daarom Factorizer.co.uk.

TopBeat – American Boy

Kijk: Dailymotion
Download: .Mp3

TopMovie – Spiderwick Trailer

Kijk: Dailymotion

TopLoading… – Iconfactory

Kijk: Website

TopEvent

Kijk: Website

TopPixl – Britney Spears In South Park

Kijk: Plaatje

TopVid – Meet The Spartans Trailer

Kijk: Dailymotion

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: