De Dropping Van Sascha en Damien!

1 04 2008


Check de spannende dropping vanSascha en Damien dagelijks bij Reaction! Kun je niet wachten? Kijk dan de afleveringen online!

Beide Vj’s werden in the middle of nowhere gedropt en hebben géén idee waar ze zijn! Het is de bedoeling dat Sascha en Damien midden in de nacht op eigen houtje teruggaan naar Nederland door middel van allerlei opdrachten. Lijkt a piece of cake, maar niets is minder waar! De mannen zijn koos alleenloos, hebben geen geld en nog eens geen vervoer! Tsja, zie dat maar eens te overleven.

Aflevering 1 – de ontvoering
Beide boys worden ontvoerd door Saar en Nikkie en vervolgens geblinddoekt. De mannen worden in een auto gedumpt en ergens in Duitsland gedropt. Arme Sas, arme Damien: niemand wil in eerste instantie stoppen voor de mannen. Terwijl Sascha probeert binnen te komen bij een mysterieus huis, spot Damien een vette limo. De eerste opdracht begin al gelijk leuk: Sas en Damien moeten een insect zoeken én opeten, hoe fijn!

Aflevering 2 – Insecten eten in Duitsland
Terwijl Sas een levend insect vol afschuw naar binnen werkt, weet Damien een vrachtwagenchauffeur te strikken voor een lift. Wil jij weten hoe dit afloopt? Check dan snel deze aflevering!

Aflevering 3 – Sascha naakt onder de douche
Wil jij Sascha naakt zien? In deze aflevering moet de stinkende Sas een douche regelen, how embarrasing! Ondertussen wordt arme Damien zonder pardon aan de kant van de weg gelaten.

Aflevering 4 – Damien eet een worm
Gatver! Damien opent de opdracht en hij moet een insect eten. Net als Sascha kiest hij voor een regenworm en hij gaat bijna over z’n nek.

Aflevering 5 – Op weg naar NL
Damien heeft een lift geregeld en rijdt regelrecht naar Nederland, maar waar is Sascha nou?

Aflevering 6 – Damien onder de douche
Damien heeft eindelijk een douche gescoord en Sascha is goed op weg!

Dropping – Sascha bijna in Nederland
Tot Sas’ grote geluk heeft hij bijna de oer-Hollandse grens bereikt. Het is koud, Sas is doodop, maar deze bikkel gaat gewóón door!

Dropping – Damien spot Sascha
Je zou denken dat je in een land als Duitsland makkelijk verdwaalt, maar nee hoor: wonder boven wonder spotten de VJ’s elkaar bij een benzinestation!

Dropping – Sascha speelt vals!
Terwijl Damien zich braaf aan de opdracht houdt en meedoet met een gymlesje, is Sascha ‘m gewoon gepeerd! Check snel Damien’s reactie hierop!

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: