Tmf’s Nieuwe Vormgeving

8 03 2008


Gisteren lanceerde Tmf hun nieuwe vormgeving, inclusief nieuwe logo en hun nieuwe slogan “Maak ‘t mee op Tmf”. Oud Vj’s Renate, Fabienne, Sylvana, Mental Theo en Jeroen Post presenteerden samen met de nieuwe Vj’s Nikkie, Valerio, Damien, Saar, Soemia en Sascha de nieuwe vormgeving. Ook nieuw is zoals bij Tmf Pure, Tmf Dance en meer, dat de Vj’s de clips aankondigen.
Tmf presenteert ook vele nieuwe shows, zoals:

Valerio Duikt Onder
Vanaf 7 maart duikt Valerio onder bij verschillende subculturen, zoals Marokkanen, kermisklanten, gothics, line-dancers en travestieten. Valerio past zijn kleding, uiterlijk en manier van doen compleet aan, aan de groep met wie hij die dag optrekt.

Tmf Superchart
Op 8 maart om start er een nieuwe hitlijst op Tmf: de Tmf Superchart. Welke muziek is nou echt helemaal hot op dit moment? Je ziet het elke zaterdag om 18:00 uur in de Tmf Superchart, gepresenteerd door Amir Charles.

Your Superchart
Doordeweeks zenden we Your Superchart uit, een lijst waarbij jij bepaalt welke nummers erin staan. Jij stemt hier op Tmf.nl en wij zenden precies uit wat het populairst is. En dat weegt weer mee bij de samenstelling van de Tmf Superchart die op zaterdag wordt uitgezonden. Kijk van maandag tot en met vrijdag om 15:30 en 20:00 uur naar Your Superchart.

Tmf Pure
Damien brengt de lekkerste R ‘n B, HipHop en Rap jouw huiskamer binnen tijdens Tmf Pure! Dus wil jij genieten van artiesten als Timbaland, 50 Cent & The Game kijk dan elke maandag om 12:00 en 22:00 uur naar Tmf Pure!

Tmf Rock Top 10
Het uurtje waarin je de tien meest heavy video’s van dit moment op Tmf voorbij ziet komen. Kijk elke dinsdag om 12:00 en 22:00 uur naar Tmf Rock Top 10 voor een uurtje lekker headbangen en crowdsurfen.

Tmf Nl
Bij Tmf Nl laat Soumia jou de beste videoclips van eigen bodem zien. Zing lekker mee met Nederlandse artiesten zoals Kane, Bløf, Anouk, Jan Smit en Marco Borsato. Check Tmf Nl elke donderdag om 12:00 en 22:00 uur.

Tmf Dance
Saar laat jou dé dance hits van dit moment zien bij Tmf Dance! De nieuwste dancevideo’s komen voorbij, maar Saar graait ook in de oude doos en vist er elke week een oude danskraker voor je uit. En natuurlijk gaat de nieuwste dancevideo in premiere bij Exclusive in Tmf Dance. Kom elke vrijdag om in de feeststemming met TMF Dance.

Bij een nieuwe Tmf vormgeving horen natuurlijk ook nieuwe programmatunes. Jij kan de tunes van verschillende Tmf programma’s downloaden en als ringtone op jouw GSM gebruiken. Hoe vet is dat!
Download de onderstaande MP3 bestanden en zet ze met het bijgeleverde kabeltje of via Bluetooth op je GSM. Dan ben jij in ieder geval verzekerd van een hotte ringtone!

Tmf Tune

Clipkennis Tune

Tmf Nl Tune

Tmf Pure Tune

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: