Onze Nieuwe Idol Van 2oo8(?)

2 03 2008


Ja hoor, we hebben er weer een nieuwe eendagsvlieg bij. Nikki is de winnaar van Idols 2008. In een zinderende Finale liet zij Nathalie achter zich. Hiermee verdient Nikki een platencontract. Vanaf maandag 3 maart ligt haar eerste single ‘Hello World’ in de winkels.

De jury over Nikki
Al weken sprak de jury over een ‘Strijd der Titanen’. Het niveau van de kandidaten is nog nooit zo hoog geweest als dit seizoen Idols. Ook de Finale was weer een strijd op het scherpst van de snede. De juryleden gaven tijdens de Finale een paar keer aan, blij te zijn niet te hoeven bepalen wie van de kandidaten moest winnen. “Schiet mij maar lek, ik zou het echt niet weten”, sprak Jerney.

Nathalie geen verliezer
Idols 2008 kent volgens Gordon geen verliezers. Met haar energieke optredens, haar indrukwekkende stem en haar persoonlijkheid stal ook Nathalie de harten van Nederland. Gordon sprak voor de uitslag: “Als ik op zangkwaliteit moet afgaan, is Nikki de winnares van vanavond. Maar als ik moet afgaan op podiumpresentatie, een ongelofelijke uitstraling en een aanwinst voor de Nederlandse muziekwereld, dan wint Nathalie.”

‘Hello World’
Speciaal voor de Finalisten van Idols schreef jurylid John Ewbank het nummer ‘Hello World’. Jury-collega Eric van Tijn zorgde, samen met zijn muzikale partner Jochem Fluitsma, voor de productie van de single. De winnares van het programma, , brengt het lied uit als eerste single. Vanaf de maandag 3 maart ligt deze single in de winkels.

Zingen met bekenden
Nathalie en Nikki zongen ieder maar liefst vijf liedjes tijdens de Finale. Eén van die vijf nummers zongen zij met mensen die hen dierbaar zijn. Zo zong Nikki met haar koor Inside Out, met daarin ook Finalist Nigel, het nummer ‘When the Spirit of the Lord’. Nathalie bracht het nummer ‘Ola Ole’, samen met haar familieleden van de Makoma Band. Met Trijntje Oosterhuis zongen de Finalisten het nummer ‘On my own’.

Nog meer bekenden
De opening van de show werd gedaan door Jeroen van der Boom. Daarnaast maakten ook de Diva’s of Dance, bestaande uit Anita Doth (2 Unlimited), Des’Ray (2 Brothers On The 4th Floor) en Linda Estelle (T-Spoon), hun opwachting in de show.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: