TopMonth Februari 2oo8

29 02 2008


Ziehier damensch en heren, een versche TopMonth op TlsBase. Oke en nu weer even normaal. Deze maand hadden we het moeilijk om een event uit te kiezen, maar we hebben toch eentje gevonden. Het is niet echt een event, maar toch wel ergens. We proberen deze maand natuurlijk zoveel mogelijk filmpjes erbij te zoeken, maar dat komt later waarschijnlijk nog. Dus ik zou zeggen, geniet van de tweede TopMonth alweer!

wwnaast.png
Kate Nash – Pumpkin Soup

Deze lekkere plaat van Kate Nash is echt een goed nummer, hij swingt de pan uit en is toch lekker om naar te luisteren. De clip is ook wel grappig, met veel vrolijke kleuren, tekeningetjes, figuranten en ga zo maar door. Hij staat niet in de Top40, maar de vorige keer zei ik al dat we niet iets in de Top40 richting wilden gaan doen. Kortom: een leuke clip en een lekker muziekje. Zien? Check onder bij de medialijst de link 😉

wwnaast.png
TopMovie – Alibi

Alibi is een romantische multicultikomedie over de slimme en bijdehante Youssef. Het is een raamvertelling waarbij Youssef op het politiebureau verhoord wordt. Het grootste deel van de film bestaat uit flashbacks die laten zien wat Youssef de politie vertelt.
Youssef krijgt van Rick een baan bij zijn bloeiende bedrijf dat handelt in alibi’s. Wie een smoes nodig heeft kan bij zijn kantoor een waterdicht alibi bestellen. Achterdochtige echtgenotes, vervelende schoonmoeders of veeleisende bazen worden dan vakkundig om de tuin geleid. Youssef, voor wie liegen een tweede natuur is, past prima in dit bedrijf maar komt in conflict als hij verliefd wordt op Andrea, serveerster in een restaurant. Want Andrea, zelf vaak bedrogen, wil nooit meer iets beginnen met een man die iets te verbergen heeft. Rick overtuigt Youssef dat elke relatie af en toe gebaat is bij een leugentje om bestwil. Maar Andrea vindt dat in de ware liefde geen plaats is voor bedrog.
Youssef moet van Rick een alibi regelen voor Rick zelf, die vreemd wil gaan. Tot Youssef’s ontzetting blijkt de vrouw Andrea te zijn. Als vergelding stemt hij in met het verzoek van Rick’s vrouw om sex met haar te hebben, maar hij bedenkt zich. Het komt allemaal uit, maar later komt het weer goed tussen Rick en zijn vrouw. Youssef doet, met hulp van een collega die doet alsof hij Youssef’s broer is, een poging om Andrea te laten geloven dat zij deze broer voor Youssef heeft aangezien. Hij breekt het echter af omdat het ook weer niet de waarheid is.
Zoals je leest een en al drama, liefde, lol en nog veel meer. Hij is werkelijk waar heel erg leuk, op sommige momenten ook grappig, maar het is echt zeker weten een aanradertje. Check de promo bij de medialijst.

wwnaast.png
TopMultiPlayer – Battalion Wars 2 (Wii)

Commander Pierce en Colonel Windsor van de Anglo Isles zijn misleidt en geloven dat de Solar Empire een allesvernietigend superwapen aan het ontwikkelen is. Daarom starten zij een preventieve aanval op de Coral Atolls waardoor de wereld wederom in een grote oorlog verzeild raakt. Je rijdt in tanks, commandeert schepen, bestuurt vliegtuigen en leidt je troepen naar de kern van de actie in dit tweede deel van de Battalion Wars-serie.
Battalion Wars 2 bevat zes verschillende rassen, vijf verschillende gebieden en nieuwe eenheden voor iedere factie. Zo zijn er vijf verschillende marineschepen waaronder het Fregat en de Onderzeeër. Belangrijk in Battalion Wars 2 is het combineren van de verschillende soorten eenheden: te land, ter zee en in de lucht. Je eenheden kun je ontwikkelen vanuit bedrijfsgebouwen die je moet innemen. Vanaf een landkaart kun je je troepen bevelen geven.
Battalion Wars 2 bevat meer dan twintig missies voor solospelers, maar ook meer dan vijftien missies voor twee spelers. De game bevat drie online multiplayer-modi. In Assault kunnen spelers direct de strijd aan met anderen, Skirmish gaat dieper op tactisch gebied en in Co-op kunnen twee spelers samen de strijd aangaan tegen computergestuurde tegenstanders.
In de Power Unlimited kreeg de game een 70 (een 7 dus) en er stond bij: “Battalion Wars 2 verlangt meer van je geheugen dan van je strategisch vernuft, en dat begon me zo halverwege het spel te irriteren. Maar ook zonder strategische diepgang zijn de missies best leuk om te voltooien.”
Ondanks dat is hij nog steeds de TopMultiPlayer!

wwnaast.png
TopLoading… – Wizzl

Ook weer een Messenger, maar dan ietsjes anders. Je kunt namelijk:
Gratis videobellen naar Wizzelaars (of Wizzlers, Wizzls…)
Goedkoop bellen naar andere landen en mobiele telefoons
One-to-one of groepchat
Ongelimiteerde bestandenoverdracht
Whiteboard
Wereldwijd radio en tv kijken
De populairste web games
Geinteregeerde mediaplayer en bibliotheek
Reden genoeg lijkt me? Check de medialijst voor de download

wwnaast.png
TopEvent – De Nieuwe Uri Geller

In deze nieuwe show gaat de zender exclusief op zoek naar de Nederlandse opvolger van het wereldwijde fenomeen Uri Geller. Zoals in april bekend gemaakt, heeft SBS 6 het internationale hitformat ‘The Successor’ dit jaar gekocht op de tv-beurs in Cannes. Nu is ook de definitieve startdatum bekend. In het thuisland van ‘The Successor’, Israël, was de opzienbarende show zelfs het best bekeken tv-programma ooit. De Nieuwe Uri Geller wordt vanaf 26 januari elke zaterdag om 20.00 uur uitgezonden op SBS 6.
In De Nieuwe Uri Geller gaan tien kandidaten met bijzondere gaven elke week de strijd met elkaar aan om te bepalen wie zich de Uri Geller van Nederland mag noemen. Uri Geller zelf zal een grote en speciale rol in het programma vervullen en bij elke live uitzending aanwezig zijn. De kijkers thuis bepalen uiteindelijk welke kandidaat het in zich heeft de ultieme mentalist van Nederland te worden. Meer informatie over de kandidaten en de presentatie van De Nieuwe Uri Geller wordt volgende week bekend gemaakt.
Uri Geller verwierf wereldfaam met zijn optredens waarin hij zijn bijzondere gaven toonde, van het buigen van lepels tot het weer op gang brengen van kapotte horloges. Ook zijn telepathische gaven zijn vermaard. In 1997 liet Uri Geller op afstand de bekende Big Ben klok in Londen stoppen met tikken. Daarnaast liet hij zaadjes binnen enkele seconden uitgroeien tot centimeters grote plantjes.
En ik denk dat ik voor iedereen spreek als ik zeg dat dit puur bedrog is en dat iedereen het gewoon grappig vindt dat Patty wordt bezeikt 😛

wwnaast.png
TopPixl – Rihanna

Je moet maar goed je best doen om je meest opzwepende pakje uit de kast te halen, moet de beauty hebben gedacht. Tijdens een optreden in Dublin werd highschool sweartheart gesignaleerd in haar lakleren sexy outfitje. Terwijl ze tijdens haar schoolreünie in een überbraaf jurkje flaneerde! Check hem bij de medialijst.

wwnaast.png
TopVid – De Neppe Shit Show

Nadat we een jarenlange research naar islamitische bosuilen hadden geklaard konden we de laatste hand leggen op de ultieme show. De Neppe Shit Show. Of het zo ultiem is moeten jullie maar uitmaken natuurlijk. De show is trouwens mede gemaakt door Pim a.k.a. Pimbech. Veel voice-overs en andere bullcrap in één show! Check het filmpje bij de medialijst onderaan.

wwnaast.png
TopSite – Boomerang

Boomerang is een podium voor creatieve uitspattingen, goede doelen en reclame. Inmiddels zijn onze kaarten niet meer weg te denken uit cafés, bioscopen, universiteiten en sportscholen.
Met gehuurde bakfietsen vol kaartenrekjes struinden we langs de cafés. Het was de lente van 1993. Iedereen wilde wel zo’n rekje aan de muur. De kaarten waren niet aan te slepen. En dat zijn ze nog steeds niet. Wat met anderhalve man en een paardenkop tweehoog achter aan de Amsterdamse Prinsengracht begon, is in de loop der tijd uitgegroeid tot een heuse onderneming.
Naast kaarten doen we in affiches, maken we tijdschriften en boeken, organiseren we tentoonstellingen en doen we van alles online. Zo runnen we een shirtshop, kan iedereen die last heeft van creativiteit bij ons een online galerie openen en hebben we een immens archief met spraakmakende kaarten.
Dat Boomerang is uitgegroeid tot een cultureel fenomeen en dat bijna iedereen onze kaarten kent, hadden we nooit durven dromen. Check dus snel Boomerang.nl

wwtop.png

TopBeat – Kate Nash – Pumpkin Soup

Kijk: Dailymotion

TopMovie – Alibi Trailer

Kijk: Dailymotion

TopMultiplayer – Battalion Wars 2 Trailer

Kijk: Dailymotion

TopLoading… – Wizzl

Download: Windows

TopPixl – Rihanna’s Foto’s

Kijk: Fotoalbum

TopVid – Neppe Shit Show

Kijk: Dailymotion

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s




%d bloggers like this: