Baklap 1o!

19 02 2008


We dachten dat het allemaal zo’n vaart niet zou lopen maar we kunnen jullie vandaag toch alweer de tiende aflevering presenteren van Baklap TV. Dat is niets meer of minder dan een wonder als je bedenkt wat er tijdens de opnames van de afgelopen tien uitzendingen allemaal fout had kunnen gaan (en wat er allemaal fout gegaan is). Levensgevaarlijk. Reden te meer om die shit als een gek te downloaden!
In deze aflevering van Baklap TV komen we er eindelijk achter hoe Sjon en Hans elkaar hebben ontmoet. Uit allerlei archiefmateriaal en flarden van interviews hebben we vast kunnen stellen hoe deze twee topagenten hun geoliede samenwerking hebben opgezet. Eigenlijk was het liefde op het eerste gezicht…maar dan anders. Hoe precies, dat moet je maar bekijken.
Dr. Ted is natuurlijk ook weer van de partij en deze keer heeft hij een aantal lastige vraagstukken. Het is maar goed dat hij zo’n professional is en hij, als de plicht roept, niet moeilijk doet over het geven van zeer persoonlijke antwoorden. Hij is voor de duivel niet bang en als dus er iets getest moet worden om antwoord te geven op een brandende vraag, denkt Ted daar geen twee keer over na. Alles voor de kijkers, is zijn motto. Ook als hij daar blauwe plekken aan over houdt… Kortom, een man van staal met een hart van goud.
Misschien was het je opgevallen en misschien ook niet, maar er is weer een nieuwe game van de Power Rangers. Dit valt helemaal verkeerd bij de Power Unlimited Rangers die vinden dat als er iemand recht heeft op een eigen game, dat zij dat natuurlijk zijn. In het filmpje dat aan dit onderwerp gewijd is, kun je zien dat de Power Unlimited Rangers inderdaad actiehelden van het allerhoogste kaliber zijn en dat ze duidelijk een game verdienen. We houden ons dan ook warm aanbevolen. Gameontwikkelaars kunnen bellen met 023- 5430092.

Dan wil ik jullie niet verder ophouden. Klik hier om die shit te zien. Deze keer staat ie niet op Dailymotion want op een of andere manier wil dat niet lukken. Sorry firefoxers, dat wordt downloaden geblazen!

wwtop

Gemaakt door: Murielle Woudenberg
Gemaakt door: Merijn Scholte-Alberts
Gemaakt door: Paul Huig
Gemaakt door: Ted van ‘t Glansei
Gemaakt door: Stefan Keerssenmeeckers
Gemaakt door: Freek de Man
Gemaakt door: Tobias Smeets
Gemaakt door: Florian Houtkamp
Gemaakt door: Frits
Gemaakt door: Junaid
Gemaakt door: Erik Glijnis
Gemaakt door: Frank Voors
Dank aan: Didier Konings voor de SFX
Dank aan: Thijs Meuwese voor de shotgun
Dank aan: Kasper voor het lenen van de Sjon en Hans mobiel
Hangjongere: Marc Huig

wwtop

Kijk: Stage6
Download: .Wmv
Download: .Divx

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: