Nieuwe Afleveringen Van Het Huis Anubis

30 01 2008


Na een geweldig succesvol eerste en tweede seizoen is Het Huis Anubis terug met spannende nieuwe afleveringen! De dagelijkse dramaserie over negen jongeren in een internaat – Het Huis Anubis – verbrak met zijn voorgaande seizoen verschillende records voor Nickelodeon.
Seizoen 2a eindigt met een ontzettend spannende cliffhanger. Vele verhaallijnen over de bewoners lopen door elkaar en iedereen heeft op één of andere manier iets met elkaar te maken. In de laatste aflevering van Seizoen 2a doet bewoner Jeroen een zeer belangrijke ontdekking en start bewoonster Amber de zoektocht naar haar huisgenootje Nienke die gevangen wordt gehouden door de gemene meneer Raven. Zal in seizoen 2b de ontknoping volgen of worden de mysteries rondom Het Huis Anubis alleen nog maar spannender? Op nickelodeon.nl/anubis staan alle samenvattingen van de afleveringen en ben je volledig up to date voor het nieuwe seizoen!
Het Huis Anubis is hét kijkcijferkanon van Nickelodeon. Wekelijks volgden 1,5 miljoen kijkers de belevenissen van de 9 jongeren. Jeugddrama ‘Het Huis Anubis’ bleef maandelijks steeds beter scoren. In het najaar van 2007 was de serie de best bekeken reguliere kinderserie van Nederland, met als hoogtepunt de finale. Deze werd bekeken door in totaal één derde van de kinderen (6-12 jaar) en scoorde daarmee zelfs beter dan de intocht van Sinterklaas. Een groeiend aantal ouders kijkt mee met de serie: in de doelgroep boodschappers met kind was Nickelodeon tijdens de finale zelfs de derde zender van Nederland.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: