Mtv Cinematic!

30 01 2008


Vanaf februari wordt een vaste filmavond uitgezonden bij MTV: Cinematic, Movies & More. Iedere week heeft Cinematic een thema waar de programmering op wordt afgestemd. Behalve films zullen vaak ook boeiende documentaires & series uitgezonden worden.

Het thema voor de maand februari is de thriller-maand. De nodige spannende films, documentaires en series worden hier voorgeschoteld. De film waarmee Cinematic van start gaat op 3 februari is Shiner (2000). Deze spannende thriller gaat over Billy ‘Shiner’ Simpson. Zijn zoon, een veelbelovende boxer, wordt vermoord en hij doet er alles aan om de dader te pakken.
Op 10 februari wordt de film Bullet Boy (2004) uitgezonden. Deze film gaat over een familie waarin de oudste zoon betrokken raakt in de misdaad en wat voor effect dit heeft op zijn jongere broer.
Op 17 februari draait de film The Pleasure Drivers (2005) waarin verschillende bijzondere personen worden gevolgd, zoals een psycholoog die realiteit en fictie niet meer kan onderscheiden en een ‘voormalig’ crackverslaafde ontvoerder die van haar problemen wilt afkomen.
De laatste film van de thriller-maand is Piggy Banks (2005). Morgan Freeman heeft deze film subliem geregisseerd en laat het leven zien van twee broers die zijn getraind om te moorden. Als één van de broers zich begint af te vragen wat het doel is van zijn bestaan, worden de zaken ingewikkeld…

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: