Coming Soon: Valerio Undercover…

30 01 2008


De populaire TMF VJ Valerio duikt onder in de verschillende leefwerelden van jongeren. In 24 uur moet hij getransformeerd zijn tot een van hun. Denk bijvoorbeeld aan de subculturen Jump, Gothic en Kakkers. Valerio zal zijn kleding, zijn haar en zelfs zijn manier van praten compleet aanpassen aan die van de jongeren met wie hij die dag heeft meegelopen.
Op een ludieke en luchtige manier komt Valerio en de rest van Nederland in aanraking met deze subculturen. Op het eerste gezicht lijken deze culturen onder jongeren klein van proportie, maar in werkelijkheid hebben zij vaak een grote en fanatieke aanhang. Valerio komt in contact en krijgt les van specialisten zodat hij aan het einde van de dag een symbool is geworden van de betreffende subcultuur. Gaat dit Valerio lukken?
Valerio duikt onder is gebaseerd op het Belgische hit format wat al jaren een succes is in België. Valerio duikt onder is zowel op tv als op tmf.nl te volgen. Jongeren kunnen zich aanmelden via http://www.tmf.nl en online filmpjes bekijken waarin Valerio zijn metamorfoses ondergaat! Daarnaast kun je uitgebreid je mening geven op het forum en ook de prachtige outfits van Valerio uit de verschillende afleveringen winnen!

Valerio duikt onder is vanaf 8 maart 2008 iedere vrijdag om 21.30 uur te zien bij TMF en wordt herhaald op zaterdag om 18.30 uur.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: