Virtual Console Update 25-o1-o8

25 01 2008


Een nieuwe week ligt in het verschiet, wat er op neerkomt dat Nintendo nieuwe Virtual Console-titels voor de komende dagen in petto heeft. Welke toevoegingen aan het winkelkanaal zagen we deze keer terug?
De afgelopen weken hebben waarschijnlijk de toon voor de rest van 2008 gezet. Het komende jaar kunnen we hoogstens één a twee titels per week verwachten. Vanaf vandaag is er een enkele nieuwe titel te downloaden die eerder al in Amerika verscheen. Eerdere uitvoeringen van deze game waren al verkrijgbaar in de Virtual Console, dit is echter de nieuwste versie van de drie.

wwtop.png

Super Street Fighter II: The New Challengers

Met het uitbrengen van Super Street Fighter II – The New Challengers werd het genre van de vechtspellen voor altijd veranderd. Behalve een revolutionair combinatiesysteem introduceerde het spel een nieuw groepje uitdagers om zij aan zij met de originele cast van Street Fighter II te vechten.
Bestuur naast de klassieke karakters Ryu, Ken, Chun-Li, Guile, Blanka, E. Honda, Zangief, Dhalsim, Balrog, Vega, Sagat en M. Bison vier splinternieuwe karakters in een spannend één-op-één vechtspel! Kies T. Hawk met zijn ongeëvenaarde kracht om je tegenstander te verslaan. Gebruik Dee Jay’s ongelooflijke kickbox-vaardigheden om je tegenstanders in te maken. Vecht met de woeste kung fu van Fei Long en laat je innerlijke draak los. Beuk op je rivalen in met de dodelijke schoonheid van Cammy en kom als winnaar uit de strijd. Bereid je voor om te vechten in het Street Fighter-toernooi!
Het spel is voorzien van Engelse schermteksten.

In de Virtual Console vind je klassiekers als The Legend of Zelda, Super Mario 64 en Sonic the Hedgehog. Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.
Wii-gebruikers met een snelle internetverbinding kunnen Virtual Console-spellen kopen met behulp van Wii Points. Deze Wii Points kun je aanschaffen in het Wii-winkelkanaal of bij winkels die Nintendo-producten verkopen. Klik hier om meer te lezen over Wii Points.
Voor sommige Virtual Console-spellen heb je een speciaal hiervoor ontwikkelde traditionele controller of een Nintendo GameCube-controller nodig. Klik hier om te lezen hoe je erachter kunt komen welke controllers je bij welk spel kunt gebruiken.

Bronnen – Nintendo – NDomain

wwtop.png
Super Street Fighter II Demo

Kijk: Dailymotion

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: