Virtual Console Update 18-o1-o8

18 01 2008


De nieuwe week is voor Nintendo ingegaan en dat komt simpel bekeken neer op enkele nieuwe toevoegingen aan het Virtual Console winkelkanaal. Een tweetal titels nemen de lijst deze keer onder handen.
Het nieuwe jaar lijkt voor de Virtual Console tot nu toe niet fantastisch uit te pakken. Met name Europa kreeg in de eerste weken bijzonder weinig nieuwe titels in de catalogus. Ook deze keer is dat weer het geval. Daarentegen krijgt Europa wel vaak als eerste nieuwe titels en dat is ook deze week weer het geval, de eerste N64 game van 2008 is namelijk een feit!

wwtop.png

Riot Zone

In dit zijwaartsscrollende vechtspel, oorspronkelijk uitgegeven voor de TurboDuo, vecht je je als misdaadbestrijders Hawk en Tony een weg door de straten van New York, terwijl je geniet van de opwekkende soundtrack in cd-kwaliteit.

wwtop.png

1080° Snowboarding

Beleef de opwinding en de koude rillingen die deze extreme sport met zich meebrengt in 1080°: TenEighty Snowboarding. Deze Nintendo64-klassieker is een van de meest realistische snowboardsimulaties, maar blijft toch toegankelijk. En dat allemaal vanuit je warme woon
1080°: TenEighty Snowboarding bevat zes uitgebreide afdalingen vol plekken om meer dan vijfentwintig extreme stunts uit te voeren. Je kunt kiezen tussen zes verschillende spelstanden, waaronder een-tegen-een races tegen een vriend of tegen de computer, een tijdrace,
Indrukwekkende driedimensionale beelden (met lensreflecties, verschillende weersomstandigheden en wisselende verlichting) en sfeervolle achtergrondmuziek maken dit winterse spel zo compleet dat iedereen er een kick van zal krijgen.

In de Virtual Console vind je klassiekers als The Legend of Zelda, Super Mario 64 en Sonic the Hedgehog. Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.
Wii-gebruikers met een snelle internetverbinding kunnen Virtual Console-spellen kopen met behulp van Wii Points. Deze Wii Points kun je aanschaffen in het Wii-winkelkanaal of bij winkels die Nintendo-producten verkopen. Klik hier om meer te lezen over Wii Points.
Voor sommige Virtual Console-spellen heb je een speciaal hiervoor ontwikkelde traditionele controller of een Nintendo GameCube-controller nodig. Klik hier om te lezen hoe je erachter kunt komen welke controllers je bij welk spel kunt gebruiken.

Bronnen – Nintendo – NDomain

wwtop.png
1080° Snowboarding Demo

Kijk: Dailymotion

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: