Virtual Console Update o4-o1-o8

4 01 2008


De eerste Virtual Console update van dit nieuwe sprankelende jaar begint redelijk magertjes, met slechts één enkele titel. Maar denk aan het gezegde: kwaliteit boven kwantiteit, en dat is ook deze keer het geval.
Voor stedelingen die altijd al op het platteland hebben willen wonen komt de Virtual Console update met de ideale oplossing: hoewel het allemaal uiteraard digitaal gebeurd, kun je in Harvest Moon de hardwerkende boer uithangen. De speler kruipt in de huid van een jeugdige agrariër die de leiding heeft over de boerderij van zijn grootvader. In tweeënhalf jaar tijd moet de speler ervoor zorgen dat de boerderij meer dan brood op de plank brengt, moet het agrarische personage getrouwd zijn en kinderen op de wereld gezet hebben. Aan het einde krijg je te horen hoe goed of juist hoe slecht je het gedaan hebt. De originele game voor de Super Nintendo is vrij zeldzaam, dus aarzel nu niet en download Harvest Moon voor slechts 800 Wii Points!

wwtop.png

Harvest Moon

Dit SNES-spel uit 1998 is het eerste deel uit de legendarische Harvest Moon-serie van boerderijsimulatiespellen. Je begint het spel met een paar weilanden en lege stallen en moet zelf je boerderij opbouwen om uiteindelijk je doel te bereiken: trouwen!

Zaai en oogst verschillende gewassen, koop en fok koeien en kippen en verdien geld door de opbrengsten te verkopen. Kies uit diverse meisjes in het dorp een toekomstige echtgenote en maak haar het hof. Maar als je wilt dat ze bij je komt wonen, zul je je huisje moeten uitbouwen en verfraaien om voldoende indruk op haar te maken!

Ieder jaar zijn er speciale evenementen en feestdagen, de gewassen en landschappen veranderen met het wisselen van de seizoenen en je hebt een lief hondje aan je zijde. Wat kan je innerlijke boer nog meer wensen in dit verslavende en vermakelijke spel?

In de Virtual Console vind je klassiekers als The Legend of Zelda, Super Mario 64 en Sonic the Hedgehog. Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.
Wii-gebruikers met een snelle internetverbinding kunnen Virtual Console-spellen kopen met behulp van Wii Points. Deze Wii Points kun je aanschaffen in het Wii-winkelkanaal of bij winkels die Nintendo-producten verkopen. Klik hier om meer te lezen over Wii Points.
Voor sommige Virtual Console-spellen heb je een speciaal hiervoor ontwikkelde traditionele controller of een Nintendo GameCube-controller nodig. Klik hier om te lezen hoe je erachter kunt komen welke controllers je bij welk spel kunt gebruiken.

Bronnen – Nintendo – NDomain

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: