Virtual Console Update 28-12-o7

28 12 2007


Vrijdagnacht staat sinds de launch van de Wii in het teken van de Virtual Console die dan een stel nieuwe games in de catalogus krijgt. Als vanzelfsprekend is dat ook deze keer keer weer het geval.

De winter is inmiddels in volle gang en het echte gameseizoen is dus al enige tijd bezig. Dit betekent echter niet dat we alleen nieuwe games kunnen verwachten. De Virtual Console van Nintendo zal zoals gebruikelijk elke week een nieuwe lading aan oude games bevatten. Deze week is er één nieuwe titel die stiekem al sinds eerste kerstdag is te downloaden.

wwtop.png

Donkey Kong Country 3: Dixie Kong’s Double Trouble

Donkey Kong en Diddy zijn gekidnapt door de Kremlings! Nu zal Dixie Kong moeten samenwerken met haar nieuwe partner Kiddy om ervoor te zorgen dat alles weer goedkomt.In het derde en laatste deel van de Donkey Kong Country-trilogie bestuur je Dixie en Kiddy, en gebruik je hun unieke mogelijkheden om het verraderlijke landschap te doorkruisen. Zoek de moeilijk te vangen bananenvogels en versla KAOS, de mysterieuze nieuwe leider van de Kremlings.Met bekende en nieuwe dierenvrienden, team- en wedstrijdstanden voor twee spelers en nog indrukwekkendere computergemodelleerde beelden is Dixie Kong’s Double Trouble dubbel en dwars de moeite waard!

In de Virtual Console vind je klassiekers als The Legend of Zelda, Super Mario 64 en Sonic the Hedgehog. Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.
Wii-gebruikers met een snelle internetverbinding kunnen Virtual Console-spellen kopen met behulp van Wii Points. Deze Wii Points kun je aanschaffen in het Wii-winkelkanaal of bij winkels die Nintendo-producten verkopen. Klik hier om meer te lezen over Wii Points.
Voor sommige Virtual Console-spellen heb je een speciaal hiervoor ontwikkelde traditionele controller of een Nintendo GameCube-controller nodig. Klik hier om te lezen hoe je erachter kunt komen welke controllers je bij welk spel kunt gebruiken.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: