Virtual Console Update 21-12-o7

23 12 2007


De updates blijven tegen het einde van het jaar ook nog steeds binnen stromen. Deze week is het gelukkig niet heel veel anders dus kunnen gamers genieten van wat gouden oude klassiekers voor de Virtual Console.

Vorige week was de week van science fiction week en de week daarvoor het de week van Sega. Of deze week ook nog een thema heeft is nog maar af te wachten. Het is echter wel een feit dat er deze week drie titels te downloaden zijn voor Wii points die sinds kort ook aangeschaft kunnen worden doormiddel van een wisselsysteem op de website van Nintendo. Op deze manier hoeft niet iedereen naar de winkel te gaan voor punten die besteed kunnen worden in het Wii-winkelkanaal.

wwtop.png

Skate or Die (NES)

Spring op je skateboard en doe mee aan vijf extreme skate-onderdelen!

Bij de afdalingsonderdelen kun je kiezen voor een hellingrace of een gevaarlijke straatrace, waarbij je een wilde tocht maakt door de achterafstraatjes van de stad. In de halfpipe draait het allemaal om punten, dus voer zoveel mogelijk stunts uit in het stuntonderdeel of probeer zo hoog mogelijk te komen in het onderdeel hoogspringen. Probeer een ereplek te verdienen in de Skate shop! Als je even geen zin meer hebt in racen en punten verzamelen, pak je een knuppel en daag je je tegenstander uit voor een uniek stootgevecht! (Don’t try this at home!)

Je kunt in je eentje spelen of het opnemen tegen een vriend in alle onderdelen van deze NES-klassieker. Wees voorbereid op skate-actie zoals je die nog nooit hebt meegemaakt!

wwtop.png

Blades of Steel (Nes)
Je racet op je vlijmscherpe schaatsen en met je verwoestende hockeystick over de ijsbaan en wordt enthousiast toegejuicht door duizenden fans. Het is tijd voor een potje supersnel ijshockey, net zo ruw en fysiek als het spel van professionele spelers. De puck wordt losgelaten, jij krijgt hem onder controle, legt hem goed klaar en… Boem! Je tegenstander duwt je gemeen in de rug en steelt zo op een ongelofelijke manier de puck. Je snelt achter hem aan en duwt hem hard tegen de boarding. De gemoederen raken verhit, de handschoenen gaan uit en er vallen klappen als in een echte bokswedstrijd! Wat een actie!Je kunt deze knallende NES-klassieker met twee spelers tegelijk spelen en als er strafschoten worden genomen, neem je zelfs de rol van keeper op je! Bind je ijshockeyschaatsen onder en stel je alvast voor hoe door de luidsprekers galmt: “Hij schiet, hij scoort!”

wwtop.png

Monster Lair (Turbografx)

Monster Lair (ook wel bekend als Wonder Boy III) kwam oorspronkelijk uit voor de Turbografx-CD. Het spel bevat kleurrijke platformactie en geweldige achtergrondmuziek van cd-kwaliteit.

In de Virtual Console vind je klassiekers als The Legend of Zelda, Super Mario 64 en Sonic the Hedgehog. Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.
Wii-gebruikers met een snelle internetverbinding kunnen Virtual Console-spellen kopen met behulp van Wii Points. Deze Wii Points kun je aanschaffen in het Wii-winkelkanaal of bij winkels die Nintendo-producten verkopen. Klik hier om meer te lezen over Wii Points.
Voor sommige Virtual Console-spellen heb je een speciaal hiervoor ontwikkelde traditionele controller of een Nintendo GameCube-controller nodig. Klik hier om te lezen hoe je erachter kunt komen welke controllers je bij welk spel kunt gebruiken.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: