New Nickelodeon Website

21 12 2007


Nickelodeon lanceert in februari een geheel nieuwe website. Op http://www.nickelodeon.nl en http://www.nickelodeon.be komen de characters en presentatoren die kids op de televisie zien tot leven en kunnen zij er echt iets mee dóen. Het meest innovatieve onderdeel dat gelanceerd wordt met de nieuwe site, is dan ook de Cartoon Creator. Hiermee zijn kids zelf regisseur van hun eigen SpongeBob Squarepants cartoon. Van decor tot acteurs en verhaallijn tot muziek, de kids bepalen alles zelf. En een eigen cartoon kan er net zo goed uit zien als op tv!
Over het algemeen zal de site van Nickelodeon een interactiever en socialer karakter krijgen. Kids willen natuurlijk vermaakt worden, maar op het internet willen zij vooral zelf iets ervaren, doen en met elkaar delen. Daarom zijn functionaliteiten verbeterd c.q. toegevoegd zoals weblogs van acteurs en presentatoren, send-a-friend, games met highscore, interactieve fotoalbums, TurboNick (video-on-demand player) en de Cartoon Creator. Verder kunnen kinderen hun eigen MyNick page maken. Deze is niet openbaar, maar alleen als persoonlijke pagina te gebruiken. Daar kunnen kids hun favoriete Nick games en video’s verzamelen, de eigen gegevens beheren en altijd hun eigen inzendingen en creaties terugvinden natuurlijk.
Ook speciaal aan deze nieuwe site is de lanceringsactie. Op 20 februari gaat ’s ochtends de site uit de lucht. Vanaf 14.00 uur ’s middags vertrouwen wij op alle kinderen van Nederland om te helpen de site te openen. Alle kids vanaf 14.00 uur op Nickelodeon.nl komen, kunnen vragen beantwoorden over Nickelodeon. Elk juist antwoord draagt bij aan het eindresultaat: stuk voor stuk verschijnen puzzelstukjes op de site totdat ze allemaal compleet zijn. Zijn alle puzzelstukken op het scherm verschenen? Dan heeft iedereen dus toegang tot de nieuwe site.

Bronnen – Mtv Networks

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: