Dr. Teds ‘Verslag’ @ Gameplay o7

21 12 2007


Gameplay 2007 was één uitzinnige gekte. Groter, beter, geiler, gezelliger en vooral een stuk vetter. Natuurlijk hadden we nieuwste games voor jullie klaar liggen, maar stiekem gingen jullie allemaal voor die deksels lekkere boothbabes. Ontken het maar niet, we hebben de dames namelijk steen en been horen klagen over allerlei ongewenste intimiteiten. Vooral het grijpen van konten en tieten en stond hoog op jullie agenda. En terecht want zulke welgevormde exemplaren loop je natuurlijk niet elke dag tegen het lijf.
Punt twee op jullie ‘to do list’ was het graaien naar goodies. Logisch, want wie wordt er niet helemaal leip van WoW boekenleggers, sneue sleutelhangers, PlayStation vissershoedjes en meer gamemeuk. Hoewel de verschillende consoles en limited edition’s die we weggaven natuurlijk wel heel vet waren. Een Jak & Daxter skateboard , Assassin’s Creed shirts, een koffer met limited edition Halo 3 controller, daar wil je wel ff mee patsen bij je vrienden.
Uiteraard hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om opnames te maken voor Baklap TV. En voor je het idee krijgt dat je hier een hele uitzending van Baklap krijgt voorgeschoteld, nee nee nee, het is een kort filmpje over Gameplay. Dat neemt niet weg dat we ons best doen om de volgende (hele) uitzending van Baklap TV af te krijgen. Maar die komt pas in het nieuwe jaar dus nog even geduld ja!
Je zou denken dat Dr. Ted wel gewend is aan hordes fans die hem adoreren, maar de immer paranoïde gynaecoloog raakte in een blinde paniek toen een kleine bewonderaar hem om een simpele handtekening vroeg. Ook had hij een ontmoeting met Ed die net even zat uit te rusten van een uitgebreide bodycheck met onze zustertjes. En aan de veelbetekenende blik op het gezicht van Ed te zien, stelde hij het bezoek niet erg op prijs.
Ach ja, de zustertjes. Je snapt wel dat we ons heel erg verantwoordelijk voelen voor al die levens die we verwoesten door jullie iedere maand massaal de nieuwste games voor te schotelen. Dat is minstens net zo erg als crack verkopen aan kleuters. Bovendien tel je tegenwoordig niet meer mee als je niet minstens één keer opgenomen bent in een ontwenningskliniek. Daarom wilde we jullie helpen om op het rechte pad te blijven en in stijl te ontnuchteren in de Power Unlimited Game Rehab. Speciaal hiervoor hadden we tien aantrekkelijke zusters ingehuurd die hun taak zeer serieus namen. Zodra ze een gamer in het vizier kregen die er een beetje pips uitzag werd ie gelijk onder handen genomen. Merijn legde de pijnlijke maar effectieve manier van behandelen van de dames voor je vast op film.
Kortom; het was lachen op Gameplay en dat kan je volgens ons wel zien aan dit laue filmpje.

wwtop

Kijk: Dailymotion 

Bronnen – MMforum – Powerunlimited

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: