Nintendo Site Is Launched In 3.. 2.. 1.. o!

7 12 2007


De nieuwe Nintendo of Europe website brengt vele voordelen met zich mee. Je kunt ook je sterren voor WiiPoints omruilen! Exclusieve screenshots vind je in de vorige post. Nieuws vind je hier!

Dit is het nieuws waar onze trouwste leden lang naar hebben uitgekeken: vanaf vandaag opent eindelijk de langverwachte Wii Points Card Shop zijn deuren! De Wii Points Card Shop is de plaats waar Club Nintendo-leden hun sterren in kunnen ruilen voor Wii Points Cards. De digitale kaarten die je daar aanschaft bevatten een code die je in het Wii-winkelkanaal van je Wii kunt invoeren. Vervolgens zullen er Wii Points aan je Wii-winkelaccount worden toegevoegd, die je kunt gebruiken om Virtual Console-spellen of Wii-software aan te schaffen.
Om van de Wii Points Card Shop gebruik te kunnen maken, dient je Club Nintendo-account verbonden te zijn met je Wii-winkelaccount. Hieronder kun je lezen hoe je dat precies kunt doen en ook in de Wii Points Card Shop wordt dat uitgelegd.
Als je de koppeling tot stand hebt gebracht, hoef je alleen nog maar in te loggen, een Wii Points Card-waarde te selecteren en op de Aanschaffen-knop te klikken. Je ontvangt direct je Wii Points Card-code. Momenteel is het niet mogelijk om meer dan twee kaarten per dag per persoon aan te schaffen. Als je meer dan twee kaarten wilt bestellen, zul je dat dus de volgende dag moeten doen.
We willen onze leden graag bedanken voor hun geduld en we hopen dat je veel plezier zult hebben van dit Club Nintendo-voordeel! Als je nog geen lid bent van Club Nintendo, klik dan hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Hoe verbind ik mijn Club Nintendo-account met mijn Wii-winkelaccount?
Zorg dat je een Club Nintendo-account hebt aangemaakt en dat je Wii-systeem met het internet is verbonden. Ga dan via het Wii-menu naar het Wii-winkelkanaal.
Wanneer er een verbinding met het Wii-winkelkanaal tot stand is gebracht, selecteer je ‘Met winkelen beginnen’.
Kies op het volgende scherm voor ‘Instellingen’.
Richt in het instellingenscherm met je Wii-afstandsbediening op het Club Nintendo-logo en druk op de A-knop.
Je zult nu gevraagd worden om je e-mailadres en wachtwoord in te voeren die je normaal gebruikt om in te loggen op je Club Nintendo-account.
Als je deze hebt ingevuld, selecteer je ‘Koppelen’.
Als de verbinding met succes tot stand is gebracht, ontvang je een bevestiging. Selecteer ‘Oké’.
Je Club Nintendo-account is nu verbonden met je Wii-winkelaccount.

 

Bronnen – Nintendo.nl

Advertisements

Actions

Information

One response

7 12 2007
wiilovewii

Egt klote.. ik kom maar nii op die site 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: