De Dag Top 5 Is Terug @ Tmf!

20 11 2007


Op Tmf.nl beginnen ze weer old-skool te doen, maar dan in een modern jasje. Ik heb het natuurlijk over de dag top 5! Elke dag houdt Soumia je op de hoogte van de lekkerste hits, en de hotste clips. Voor degenen die niet weten wat de Dag Top 5 is, ff een Wiki-uitleg:

Bron – Wikipedia.nl – De Dag Top 5 was een programma op muziekzender TMF. Tijdens de Dag Top 5 werden de vijf populairste clips van de dag op een rijtje gezet en tijdens de uitzending mocht een kijker via de telefoon zijn favoriete clip aankondigen. Ook kon je faxen tijdens de uitzending; enkele faxen werden dan voorgelezen. Voor men begon met aftellen was er altijd een Hot or Not. Er werd dan een nieuwe clip gepresenteerd en tijdens de uitzending konden de kijkers via stemmen hun mening over de clip geven. Als het een goede clip was werd de clip na de uitzending nog een keer uitgezonden. Deze show is ook overgenomen door TMF België. In 2002 verhuisde in Nederland de Dag Top 5 naar MTV, waar de show werd beperkt tot een programma van een half uur waar de kijker alleen de nummer 1 kon aankondigen en VJ Sylvie Meis de clips aan elkaar praatte. Het gevolg hiervan is dat de Dag Top 5 in Nederland van de buis is verdwenen. In België draait de beperkte Dag Top 5 nog wel, met de Vlaamse VJ Lynn. TMF Nederland heeft de Dag Top 5 tijdelijk terug gehaald op TMF, in het laatste uurtje van het tweede seizoen van Re:Action praatte Miljuschka de vijf clips aan elkaar en mocht ook een kijker de nummer 1 aankondigen. Ondanks de vele kijkers heeft TMF besloten met het programma te stoppen.

Dus check iedere dag de Dag Top 5 op Tmf.nl, en als je hem niet zo snel kan vinden op de frontpage, klik dan ff op de tab “TV & RADIO” of zoek ff tussen de videootjes 😉

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: