Tmf Awards 2oo7, De Goden

28 10 2007


Thank God For Music! De onderstaande artiesten beklommen op 27 oktober de fameuze Stairway To Heaven om hun welverdiende TMF Award in ontvangst te nemen van niemand minder dan Pan, de God van de muziek. Weten we er de felbegeerde awards gewonnen hebben? Klik verder!

Beste Live Act – Within Temptation
Within Temptation heeft erg veel bereikt de afgelopen 10 jaar. Van kleinschalige successen in het begin tot de verkoop van wereldwijd meer dan 1.5 miljoen CD en DVD’s. Met hun spetterende live optredens zorgden ze voor uitverkochte festivals in binnen- en buitenland. Met hun performance tijdens de TMF Awards 2007 lieten ze wederom zien dat ze deze award dubbel en dwars verdiend hebben.

Beste Video – Within Temptation
‘What Have You Done?’ dat is de vraag in de clip die bekroond is met een TMF Award voor Beste Video. Het is de eerste single van het succesvolle album ‘The Heart Of Everything’. Er zijn twee versies opgenomen van dit nummer. De Europese versie begint met de stem van zangeres Sharon den Adel, de Amerikaanse variant met zang van Keith Caputo van de Band Life of Agony.

Beste Album – Van Velzen
VanVelzen’s debuutalbum ‘Unwind’ is dit jaar door de kijkers van TMF verkozen tot Beste Album van het jaar! Deze kleine man met een enorm groot talent is dit jaar in maar liefst 2 categorieen genomineerd. Die van Beste Album is in de pocket, maar helaas ging de TMF Borsato Award aan zijn neus voorbij.

Beste Internationale Video – Enrique Iglesias
Wat een spektakel, honderdduizenden zeepbellen kwamen naar beneden in de HMH tijdens het optreden van Enrique Iglesias. ‘Do You Know’, de pingpong song van deze sexy latino is uitgeroepen tot Beste Internationale Video. Tja dat was geen verrassing, het snoetje van Enrique doet het altijd goed op beeld!

Tmf Nl Award – Jan Smit
Sprakeloos was hij ervan, maar daar kon die arme jongen ook niks aan doen. Jan Smit is door heel Nederland omhelsd als Beste Nederlandstalige artiest. Blxf, IOS en Jim hadden het nakijken, want Jan Smit blijft (ook zonder stem) volksheld nummer 1!

Tmf Borsato Award – Nick & Simon
De Tmf Borsato Award is dit jaar in het leven geroepen door Tmf en Marco Borsato himself. Deze Tmf Award gaat naar Nederlands talent dat het afgelopen jaar is doorgebroken in de muziekscene. De beste vrienden van Jan Smit hebben met hun Volendamse palingpop heel Nederland weten te bereiken. De palingsound heeft in 2007 een hip sausje gekregen en het miniconcert van Nick & Simon werd dan ook door het publiek geslikt als verse vis!

Tmf Radio Hit Award – Partysquad ft Brainpower
Non Stop we rocken Non Stop, Non Stop, we rocken Non Stop, Non Stop, we rocken Non Stop, Non Stop, we rocken Non Stop, Non Stop, we rocken Non Stop, Non Stop, we rocken Non Stop, Non Stop, we rocken Non Stop, Non Stop, we rocken Non Stop, Non Stop, we rocken Non Stop, Non Stop. Ja het is duidelijk…Partysquad ft. Brainpower rocken Non Stop op TMF Radio!

Tmf Pure Award – Partysquad
Het regent non stop prijzen voor de mannen van de Partysquad, want zij zijn die shit! Yes-R, The Opposites, Partysquad en Fouradi waren allen genomineerd voor de TMF Pure Award, maar Ruben en Jerry van de Partysquad zijn duidelijk de bazen van deze club.

Tmf Party Award – Jeckyll & Hyde
Zitfeestjes zijn verleden tijd sinds Jeckyll & Hyde heel Nederland aan het jumpen kreeg. In hun video’s springen de Lego poppetjes erop los en in het echt breken de jongens en meisjes van Jeckyll & Hyde hun benen over de ingewikkelde jumpstyle pasjes. Overal waar Jeckyll & Hyde gedraaid wordt, gaan de voeten van de vloer en daarom is deze TMF Party Award zeker verdiend!

Tmf Rockt Award – Di-rect

Vandaag lieten Jamie, Spike, Tim en Bas de ‘Adrenaline’ hevig stromen door de aderen van het publiek in de HMH. ‘It’s a good thing’ dat Di-Rect de TMF Rockt Award mee naar huis mag nemen, want zij rocken op elk podium!

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: