Tmf Awards 2oo7 News

26 10 2007


Zing Jezelf Een Tmf Award
Het ene moment zit je op je slaapkamertje te zingen voor de webcam, het andere moment maak je kans op een TMF Award! Dit is een droom die werkelijkheid wordt voor de finalisten van Zing Jezelf een TMF Award. De 15-jarige Robin uit Limmen, de 16-jarige Romy uit Amsterdam en de 19-jarige Rotterdammer Roberto zijn de drie gelukkige finalisten die tijdens de TMF Awards kans maken op de TMF Webcam Award. De afgelopen weken kon je stemmen op jouw favoriete Zing Jezelf een TMF Award kandidaat. De drie deelnemers met de meeste stemmen staan nu in de finale en jij bepaalt uiteindelijk ook wie er met de TMF Webcam Award vandoor gaat. Dus breng je stem uit op jouw favoriete finalist!

Live Opbouwcam!
Dit jaar is er weer een live opbouwcam! En ik zal eerlijk zeggen, het podium ziet er veel beter uit, toch? Omdat het een webcam is, en we het filmpje niet kunnen uploaden of in een mediaplayer zetten (WordPress ondersteunt dat niet), dus hier is de link: Klllllllllllllllllllllllllllllikkk!!

Het Programma Op 27 Oktober!
Om je het allemaal iets makkelijker te maken volgt hier de dagprogrammering van morgen.

12.00 uur Top 20 TMF Awards optredens
Om in de stemming te komen kijk je hier drie uur lang de beste optredens van de afgelopen jaren tijdens de TMF Awards.

15.00 uur Top 25 Genomineerden 2007
Ben jij benieuwd wie er allemaal kans maken op een TMF Award? Hier alvast de beste videoclips op een rijtje van alle genomineerden van de TMF Awards 2007!

18.30 uur Het Grote Marco Borsato interview
In dit interview gaan we diep in op Marco’s carrière, van begin tot nu en alles wat Marco daarnaast doet voor goede doelen zoals War Child. Verder wordt er uitgebreid gesproken over de Marco Borsato Award.

19.00 uur TMF Awards 2007
Ben je er klaar voor? Zet je schrap want de TMF Awards gaan dan nu echt beginnen! En het belooft absoluut een waar spektakel te worden.

21.30 uur Optreden winnaar Borsato Award
Wie o wie wordt de winnaar van de felbegeerde Borsato Award? VanVelzen, Dennis, Nick & Simon en Stevie Ann zijn genomineerd voor deze award en een van deze toppers mag een exclusief concert geven van 21.30 uur tot 22.00 uur tijdens het slotspektakel van de TMF Awards.

Wil je de Awards nog een keer terug zien? Vanaf 22.00 uur wordt de uitzending doorlopend herhaald op TMF.

Mil Verlaat Tmf!
We kunnen wel janken! Na drie jaar gaat Miljuschka weg bij TMF om nieuwe uitdagingen aan te gaan. “Ik heb bij TMF super veel geleerd maar ik ben nu klaar voor een andere uitdaging. Ik verheug me bijvoorbeeld erg op de masterclass bij Frans Bromet en zo zijn er nog een heleboel dingen die op mijn verlanglijstje staan,” vertelt Miljuschka. Wij zullen Miljuschka heel erg missen, want ze is een chick die zegt wat ze denkt en die zeker niet op haar mondje is gevallen. We zijn beretrots dat we haarkunnen toevoegen aan de rij van succesvolle presentatoren die hun loopbaan zijn begonnen bij TMF zoals: Daphne Bunskoek, Sylvana Simons, Bridget Maasland, Renate Verbaan en Tooske Ragas. In de jaren dat ze op TMF te zien was heeft Mil zich ontwikkeld tot een talentvolle presentatrice en de stoere chick laat duidelijk zien wat zij in huis. Zij voelde de grootste artiesten aan de tand, denk bijvoorbeeld aan 50 Cent, Rihanna en Joss Stone. De lijst van programma’s die Miljuschka presenteerde is eindeloos. Ze was onder andere het gezicht van Reaction, Play, 2Strijd, Dag Top 5, NK Jump, Dagrand en TMF op Weg. Ook stond ze op het podium om liveshows als de TMF Awards, TMF Game Awards en Dance4Life te presenteren. Gelukkig kunnen we tijdens de TMF Awards nog wel van Miljuschka genieten want zij zal de show gedeeltelijk presenteren. Zorg dat je op 30 oktober naar Reaction kijkt, want dan Mil op spetterende afscheid van TMF en natuurlijk van jou. Dit doet zij natuurlijk niet in haar eentje, er komen namelijk een helemaal vette artiesten langs! We maken binnenkort bekend wie dat zijn, dus kijk regelmatig op de TMF site.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: