Tmf Awards Line-Up Compleet!

5 10 2007


Na de bekendmaking van de internationale en nationale line-up voor de Tmf Awards 2007 zijn er nog twee geweldige internationale acts die wij kunnen toevoegen aan de lijst van artiesten die het podium onveilig gaan maken op 27 oktober in de Heineken Music Hall tijdens de Tmf Awards: Daughtry en de Sugababes.

Sugababes
De Sugababes zijn weer helemaal terug! De afgelopen tijd zijn ze vooral druk geweest met de opnamen van hun vijfde studioalbum ‘Change’, dat vanaf 8 oktober in de winkels ligt. Als voorproefje op het album brachten de drie babes alvast de single ‘About You Now’ die in Engeland op de eerste plek in de charts stond en het nummer werd gebombardeerd tot Tmf Superclip. Dat belooft dus wat voor de Tmf Awards!

Daughtry
Met hun eerste single ‘It’s Not Over’ werd de rockband Daughtry in één klap bekend in Nederland. Ook in hun thuisland Amerika is de band een groot succes. Het album van Daughtry is sneller en hoger geklommen dan welk rockdebuut uit de recente historie dan ook. Het album werd platina en steeg naar de eerste plek in de Amerikaanse albumcharts. Tijdens de Tmf Awards laten de mannen van Daughtry hun rocktalent zien.

Door de toevoeging van Sugababes en Daughtry is de line-up voor de Tmf Awards helemaal compleet, dus zorg dat je er bij bent op 27 oktober! En nu ff de complete line-up:

Sugababes

De Sugababes zijn weer helemaal terug! De afgelopen tijd zijn ze vooral druk geweest met de opnamen van hun vijfde studioalbum ‘Change’, dat vanaf 8 oktober in de winkels ligt. Als voorproefje op het album brachten de drie babes alvast de single ‘About You Now’ die in Engeland op de eerste plek in de charts stond en het nummer werd gebombardeerd tot TMF Superclip. Dat belooft dus wat voor de TMF Awards!

Daughtry

Met hun eerste single ‘It’s Not Over’ werd de rockband Daughtry in één klap bekend in Nederland. Ook in hun thuisland Amerika is de band een groot succes. Het album van Daughtry is sneller en hoger geklommen dan welk rockdebuut uit de recente historie dan ook. Het album werd platina en steeg naar de eerste plek in de Amerikaanse albumcharts. Tijdens de TMF Awards laten de mannen van Daughtry hun rocktalent zien!

Jan Smit

De 21-jarige Jan Smit is één van de meest populaire zangers van Nederland en mag zeker niet op het leukste muziekevenement van Nederland ontbreken. Onze Volendamse megaster is geheel terecht genomineerd voor de TMF NL Award en jij kunt de komende weken bepalen of hij de TMF Award ook daadwerkelijk in ontvangst mag nemen. Vast staat dat hij zijn talent zal laten schitteren tijdens de TMF Awards 2007. Hoe historisch dit debuut op de awardshow zal zijn is live te zien op TMF op 27 oktober om 19:00 uur!

Krezip

In 2007 gooide Krezip het roer helemaal om. De verruilen de rocksound voor een wat meer poppy geluid. Het album ‘Plug It In’ belandt op nummer drie in de album charts en ook de eerste single ‘Plug It In And Turn Me On’ doet het erg goed in de Nederlandse hitlijsten. ‘Play This Game With Me’, de tweede single van het album, werd in juli 2007 uitgebracht. Dit jaar bestaat Krezip alweer tien jaar en dat vieren ze op 29 december met een concert in de Amsterdamse Heineken Music Hall. Maar eerst feliciteren wij ze op 27 oktober op hetzelfde podium tijdens de TMF Awards!

Di-rect

Net als Krezip bestaat deze band ook alweer bijna 10 jaar. DI-RECT is na vier succesvolle albums en energieke optredens niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Vorig jaar zorgden ze tijdens de TMF Awards voor zo’n uitzinnig publiek in de HMH, dat het dak er bijna af ging. Een optreden van DI-RECT mag dan ook niet ontbreken op de TMF Awards 2007!

Opposites ft. Dio & Willie Wartaal

De fameuze Opposites ft. Dio & Willie Wartaal zijn niet meer weg te denken uit de urban scene in NL. Met hun hiphophit van hét moment ‘Dom Lomp & Famous’ krijgen ze iedereen los. Vorig jaar waren ze nog genomineerd voor beste nieuwkomer, maar dit jaar maken ze kans op de TMF Pure Award. Dat is natuurlijk nog even afwachten op de stemmen, maar in ieder geval zullen ze het publiek op 27 oktober gegarandeerd entertainen!

Enrique Iglesias

Wat hebben grootheden als Andrea Bocelli, Melanie C en The Hollies met elkaar gemeen? Alle genoemde artiesten hebben minstens één song opgenomen die van Enrique Iglesias’ hand is. Want naast zijn eigen solocarrière is de sexy latino zanger druk bezig achter de schermen met componeren en produceren voor anderen. In de afgelopen jaren scoorde de lover van Anna Kournikova een hele rij hits als Could I Have This Kiss Forever, Love to See You Cry, Hero en Escape . Zijn nieuwe album Insomniac is onlangs uitgekomen en de single Do You Know? (The Ping Pong Song) werd dé zomerhit van 2007. Op 19 november komt hij voor pas zijn tweede optreden op Nederlandse bodem naar Ahoy. Maar voor die tijd staat hij al op de TMF Awards!

Kaiser Chiefs
Het absolute hoogtepunt van Lowlands 2007, komt speciaal naar Nederland voor een optreden op de TMF Awards. Sinds de release van hun tweede album Yours Truly, Angry Mob begin dit jaar puilt de agenda van deze rockers uit Leeds uit. Op de vele festivals waren zij afgelopen zomer een graag geziene gast. Europa ligt al aan hun voeten, nu proberen de Kaiser Chiefs voet aan de grond te krijgen in Amerika en Canada. Ruby was één van de grote rockhits van het jaar en hun optreden op de TMF Awards zal het podium afknallen.

Within Temptation

Within Temptation heeft erg veel bereikt de afgelopen 10 jaar. Van kleinschalige successen in het begin tot de verkoop van wereldwijd meer dan 1.5 miljoen CD en DVD’s. Nu is daar het nieuwe album ‘The Heart Of Everything’. In januari 2007 kwam de eerste single ‘What Have You Done’ . Het nieuwe album kwam op nummer #1 binnen in de Nederlandse album charts. Verder bereikte het album een nummer #2 positie in België en Finland, kwam in de top-5 van Japan, Zweden, Portugal en Duitsland, in de top-10 van Zwitserland, in de top-15 van Oostenrijk en Tsjechië en in de top-30 van Spanje, Noorwegen en Frankrijk. Hiermee behaalde het album een nummer #5 positie in de Europese album charts. In juni kwam de tweede single ‘Frozen’ uit waarvan alle opbrengsten gingen naar het goede doel Child Helpline International.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: