Zing Jezelf Een Tmf Award

24 08 2007


Altijd al in de spotlights willen staan voor die langgekoesterde “5 Minutes of fame”? Zing jezelf dan een Tmf Award en word een ware halfgod! Bewandel die stairway to heaven. It’s Karaoke time. Binnenkort barst het spektakel in de Heineken Music Hall weer los. Op 27 Oktober vliegen de Tmf Awards je om de oren. Dit jaar hoef je niet kwijlend naar de award-winnaars te staren, want ook jij kunt er met die felbegeerde Tmf Award vandoor gaan!

Voor meer info check de Tmf Awards website. Klik hier om naar die website te gaan! Hieronder check je ook nog eens het persbericht op de Mtv Networks site, en om dat het woord “Godenstatus” en “Stairway to heaven” onder andere worden genoemd, denk ik dat het thema van deze Tmf Awards “Hemel” is…

Bron: Mtv Networks – Thank God For Music!
TMF viert dit jaar op grootse wijze het afgelopen muziekjaar beter dan ooit tevoren. Op 27 oktober 2007 schudt Amsterdam op zijn grondvesten als de TMF Awards 2007 wederom plaatsvinden in de Amsterdamse muziektempel de Heineken Music Hall. Van 19.00 tot 21.00 uur staat het jaarlijkse muziekspektakel in het teken van de beste nationale en internationale artiesten die de felbegeerde TMF-Award in de wacht kunnen slepen en daarmee tijdelijke godenstatus verdienen. Tijdens de show kan het publiek genieten van optredens van een aantal grote sterren die hun opwachting maken. Tijdens de TMF Awards 2007 opent zich de Stairway to Heaven!

Zing jezelf een TMF Award Niet alleen bekende artiesten kunnen een tijdelijke godenstatus bereiken, ook een Nederlands onbekend talent krijgt de kans de status van halfgod te verdienen in Zing Jezelf een TMF Award. TMF gaat in aanloop naar de TMF Awards op zoek naar de beste webcam-act die Nederland rijk is. Het verborgen thuistalent kan vanaf vandaag meedoen door met een webcam een filmpje van zichzelf te maken via de website van de Tmf Awards. De beste inzendingen zijn vanaf 23 augustus tien weken lang te zien op TMF. Zing jezelf een TMF Award en word een ware halfgod!

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: