Wakker Worden Op Vakantie

24 08 2007


Damien
Ik zit tussen 20 juli en 4 augustus voor 3 weken in Lloret de Mar en moet elke nacht een slaapplek vinden. Ben jij tussen 20 juli en 4 augustus in de buurt en mag ik een nacht bij je komen slapen, stuur me dan even een mail. Later, Damien

Saar
Binnenkort zit ik voor 3 weken in Chersonissos en moet elke nacht een slaapplek vinden. Ben jij tussen 20 juli en 4 augustus in Chersonissos en mag ik een nacht bij je komen slapen. Stuur me dan even een mail, Groetjes Saar

Tegenprestatie Uitleg
Damien en Saar moeten iedere dag een opdracht doen en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Wee origineel en creatief. Denk aan: Verzamel zoveel mogelijk bikini’s binnen 5 minuten op het strand, Maak zoveel mogelijk foto’s van Dames in strings.

Why Wakker Worden?
Een jaar geleden deden vrouwen er alles voor om het bed te delen met Valerio, mannen wilden niets liever dan met hem wakker worden: de show ‘Wakker Worden met Valerio’ was een groot succes! Na maandenlang douchen in ranzigheid, slapen in de meest afgrijselijke studentenhuizen en uitvoeren van de raarste opdrachten, wilde Valerio graag deze ervaringen delen met de twee nieuwste VJ’s Saar en Damien.

Het stokje heeft hij dan ook overgegeven. Saar en Damien gaan ervoor zorgen dat de zomer van 2007 er één wordt om nooit te vergeten! Voor het geval je nog niet je vakantie hebt geboekt, zorg dat rond 20 juli richting Chersonissos of Lloret de Mar vertrekt!

Saar zal het middelpunt zijn in het Griekse Chersonissos en Damien zet het Spaanse LLoret de Mar op zijn kop. Gedurende twee weken trekken zij iedere dag op met een andere vakantie vierende vriendengroep en zullen ze samen de nacht doorbrengen. Met elkaar voeren zij ludieke opdrachten uit die worden verzonnen door de thuisblijvers in Nederland. Hoe leuker de opdracht wordt uitgevoerd, hoe populairder de VJ wordt. En daar draait het allemaal om! Jij kunt namelijk op de site je favoriete VJ supporten.

Alle belevenissen op het strand, tijdens het uitgaan én in de hotelkamer van de vrienden zullen te zien zijn op deze site én natuurlijk op TMF. Wil jij graag met Saar of Damien wakker worden en zit je tussen 20 juli en 5 augustus in Chersonissos of Lloret de Mar? Geef je dan op!

Wakker worden op vakantie is live op internet te volgen van 20 juli t/m 5 augustus én vanaf 22 augustus iedere woensdag om 18.30 te zien op TMF.

Check hier de site van Wakker Worden van Damien

Check hier de site van Wakker Worden van Saar

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: