Tmf Showt Z’n Nieuwe Jasje!

24 08 2007


Tmf krijgt een nieuwe site lay-out! Vanaf 16 Juli kun je op Tmf.nl van de nieuwe stijl genieten. De belangrijkste dingen die je kan doen op de site zijn de profielen van jongeren, video’s bekijken, chatten en je eigen playlist aanmaken en delen. Check hieronder ook de site (Klikken voor vergroting), en check hieronder het bericht van Mtvnetworks.nl

De site van TMF is vanaf 16 juli te zien in een nieuw jasje. TMF.nl is het enige Nederlandse sociale netwerk dat draait om muziek en dat toegang geeft tot alle TMF platforms!

Belangrijke pijlers van de site zijn: de profielen van jongeren, video’s bekijken en je playlist aanmaken en delen. Chatten kan via de TMF chat of TMF music messenger. Niet alleen met anderen uit het TMF netwerk, maar ook met TMF bijvoorbeeld tijdens de live shows Reaction en Dagrand. Nieuw is het onderdeel ‘Groepen’ waar fans snel en eenvoudig een eigen ‘club’ kunnen aanmaken en samen met andere fans hun liefde voor een artiest of genre delen.

Met een database van meer dan 5.000 muziekvideo’s blijft muziek de overkoepelende, verbindende factor van de site! Het onderscheidende vermogen van de TMF site is dat niet alleen de nieuwste hits te zien zijn, maar ook alle oude hits van de belangrijkste artiesten. Uniek is de geïntegreerde player die blijft doorspelen ook bij het surfen naar andere pagina’s.

Vanaf 1 augustus wordt Kweekvijver ‘nieuwe stijl’ aan de site toegevoegd. Jonge artiesten kunnen hier hun muziek uploaden en promoten zowel op de site als op TV. Hiermee kunnen ze een optreden in Reaction, een videoclip of een plek op de TMF Awards winnen.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: