Nintendo’s Pers

24 08 2007


Hoi, er is gisteren er wat verteld bij de persconferentie van Nintendo op de E³! Hier heb ik een opsomming voor jullie gemaakt!

Check Mii Out Channel

Dit gratis nieuwe Wii-kanaal wordt nog in 2007 gelanceerd en bouwt het enorm populaire concept van karikatuurcreatie verder uit. Een belangrijk onderdeel van dit kanaal wordt gevormd door een plaats waar gebruikers Mii-personages kunnen plaatsen die ze zelf gemaakt hebben. Hier kunnen andere mensen vervolgens de artistieke kwaliteiten van de ontwerper beoordelen. Een ander belangrijk onderdeel van het kanaal is een plaats waar gebruikers kunnen proberen om een Mii-personage te maken dat zo nauwkeurig mogelijk bij een door Nintendo uitgekozen individu of thema past. Het Check Mii Out Channel zal zich aansluiten bij de groep coole kanalen die zich reeds in het Wii-menu bevinden. Bestaande kanalen zijn bijvoorbeeld het internetkanaal, het enquêtekanaal en het weerkanaal.

Wii Accesoires

Wii Zapper – Dit nieuwe accessoire combineert de nauwkeurigheid van de Wii-afstandsbediening en de Nunchuk in één omhulsel. Op deze manier wordt er een totaal nieuwe ervaring gecreëerd voor eerstepersoonsschietspellen en andere spellen waarbij gemikt moet worden. Spelers kunnen de strijdgeluiden horen door de luidspreker van de Wii-afstandsbediening als deze in de Wii Zapper zit. De Wii Zapper zal samen met Nintendo-software geleverd worden die de veelzijdigheid van dit accessoire zal ondersteunen.

Wii Balance Board – Het fenomeen van het actieve gamen, begonnen met Wii Sports, breidt zich nu uit naar al je lichaamsspieren. Dit dankzij het drukgevoelige Wii Balance Board (voorlopige naam), dat standaard bij Wii Fitness is inbegrepen. Dit bord wordt gebruikt voor een heel scala aan erg leuke en dynamische activiteiten, zoals aerobics, yoga, spieren strekken en spellen spelen.

Wii Wheel – Mario Kart wordt uitgebracht met het Wii Wheel (voorlopige naam), een stuurwiel waar de Wii-afstandsbediening precies inpast. Hierdoor ontstaan er nieuwe uitdagingen voor ervaren gamers, terwijl beginnelingen zonder veel problemen op een natuurlijke manier aan hun eerste races kunnen beginnen.

Mario Kart Wii

De nieuwste versie van Mario Kart wordt begin 2008 verwacht.
Het spel bevat nieuwe voertuigen en laat spelers van heinde en ver het tegen elkaar opnemen via de Nintendo Wi-Fi Connection, Nintendo’s service voor draadloos gamen.
Mario Kart wordt uitgebracht met het Wii Wheel (voorlopige naam), een stuurwiel waar de Wii-afstandsbediening precies inpast. Hierdoor ontstaan er nieuwe uitdagingen voor ervaren gamers, terwijl beginnelingen zonder veel problemen op een natuurlijke manier aan hun eerste races kunnen beginnen.

Wii Fit

Het fenomeen van het actieve gamen, begonnen met Wii Sports, breidt zich nu uit naar al je lichaamsspieren. Dit dankzij het drukgevoelige Wii Balance Board (voorlopige naam), dat standaard bij Wii Fitness is inbegrepen. Dit bord wordt gebruikt voor een heel scala aan erg leuke en dynamische activiteiten, zoals aerobics, yoga, spieren strekken en spellen spelen. Veel van deze activiteiten bevatten een zogenaamde ‘kernoefening’. Dit is een populaire trainingsmethode die de nadruk legt op langzame, gecontroleerde bewegingen. Gezinsleden zullen erg veel lol hebben met het samen actief zijn en het vergelijken van elkaars resultaten en vooruitgang in een nieuw Wii-kanaal.

Super Smash Bros. Brawl

Een sterren-cast van de grootste namen in de game-wereld komen binnenkort op de Wii bij elkaar, om tegen elkaar te strijden vanaf 3 December 2oo7 (V.s.), de dag die is toegekend als officiële releasedatum van Super Smash Bros. Brawl!

Bezoek ook de website: Smashbros.com

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: