Meer E³

24 08 2007


Hey allemaalzz,, Er is weer wat Nintendo E³ nieuws op de E³ website verschenen! De hele persconferentie waar Reggie en Miyamoto onder andere Wii Fit, Super Mario Galaxy, de Wii Zapper, het Wii Wheel, Mariokart Wii en nog veel meer leuke titels en vette dingen onthullen, is te zien op Gamespot.com. Maar natuurlijk staat het ook op onze website dus check hier weer alles! Hieronder zie je de complete persconferentie!

Forever Blue

Ontdek de geheimen van de onmetelijke oceaandieptes, duik met de Wii-afstandsbediening en gebruik de Nintendo Wi-Fi Connection om je vrienden onder water te ontmoeten. Forever Blue (voorlopige naam) wordt in Europa in het vierde kwartaal van dit jaar uitgebracht.

Battalion Wars 2

Commandant Pierce en kolonel Windsor van de Anglo-eilanden zijn erin geluisd. Ze denken dat het Solar-keizerrijk een vernietigend superwapen ontwikkelt en vallen daarom alvast de Coral-atollen aan. De wereld is opnieuw in oorlog.

In Battalion Wars 2 gebruik je de Wii-afstandsbediening om tanks, schepen en vliegtuigen te besturen en je troepen leiding te geven. Zo word je dieper in de actie gezogen dan ooit tevoren.

Het is nu mogelijk om vijandelijke gebouwen zoals barakken, fabrieken, vliegvelden en havens te veroveren, om daar nieuwe eenheden te produceren en het gevecht voort te zetten. Ook kun je je manschappen op afstand commanderen met behulp van het kaartscherm, naast nog allerlei andere nieuwe mogelijkheden en verbeteringen.

Naast een zeer uitgebreide spelstand voor één speler, kun je ook online gaan via Nintendo Wi-Fi Connection en kiezen uit drie verschillende speltypen voor meer spelers: Assault (directe strijd), Skirmish (tactische diepgang) en Co-op (samenwerken met vrienden).

Battalion Wars 2 wordt in Europa in het vierde kwartaal van dit jaar uitgebracht.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: